100 nya Pokémon förväntas anlända till Pokémon GO nästa månad

Pokemon GO-olyckor medan bilkörning kostar miljarder skador

Har du fångat alla tillgängliga Pokémon i Pokemon GO? Vi skulle inte bli förvånade om många spelare har (exklusive de som är exklusiva för vissa länder), och om du ser fram emot mer Pokémon är du ute efter en behandling för enligt PokeVS (via VentureBeat), där kommer 100 Pokémon läggas till i spelet i nästa månads uppdatering.

Pokemon GO: s betalande kunder har enligt uppgift varit på nedgång förmodligen på grund av avsaknaden av några större funktioner som spelare verkligen kan vara glada över. Medan många av de uppdateringar som Niantic har släppt hittills är anständiga, antar vi vad spelare verkligen ser fram emot är spelarkamper och handel, och det är några av de funktioner som ryktas för nästa månads uppdatering tillsammans med de 100 nya Pokémon.

Enligt PokeVS har kod upptäckts som tyder på att vi kan förvänta oss en större uppdatering nästa månad. Mew och Mewtwo är några av de legendariska Pokemons som kommer att vara en del av de 100 som läggs till i spelet, tillsammans med spelare kontra spelare strider och handel. Som vi sa är dessa några av de mest efterfrågade funktionerna så det kommer att bli bra nyheter om rykten är sanna.

Observera att Niantic aldrig har förnekat att det här är funktioner som skulle komma till spelet, det är bara att vi aldrig hade ett datum att se fram emot, åtminstone tills nu. Ta det med ett saltkorn, som alltid, men här hoppas rykten går i uppfyllelse!

Filed in Gaming> Rykten. Läs mer om appar och Pokémon GO.