18-Karat McNugget Up For Grabs At McDonald’s Japan

18-Karat McNugget Up For Grabs At McDonald's Japan

McDonalds testar ofta några galna idéer i Japan och den senaste är inte annorlunda. Det tar den “gyllene” i Golden Arches till hjärtat genom att erbjuda 18 karats kyckling McNugget som pris i en ny kampanj. Du kan föreställa dig att detta inte kommer att kosta vad en vanlig McNugget gör, den här 18 karat McNugget är värd cirka 1 500 dollar. Prata om valuta för pengarna.

Gyllene är ett ord som slängs frikostigt över på McDonald’s, det är trots allt Golden Arches, så förvänta dig att få helt skarpa gyllene pommes frites och nuggets varje gång du besöker en av dess platser över hela världen. Så en klump med guld är trots allt vettigt.

Det passar för en McNugget att vara dekorerad med guld så att den verkligen kan vara “gyllene”. Denna $ 1,500 klump är priset i en ny kampanj som lanserades av McDonald’s Japan för två nya doppsåser, fruktcurry, krämig cheddarost och en ny maskot som heter Kaito Nuggets.

De som är intresserade av att vinna denna värdefulla klump måste följa företaget på sociala medier och försöka hålla reda på var Kaito Nuggets kan dyka upp för att få en chans att vinna detta pris. Kolla in annonsen som publicerats ovan för att få mer information om denna kampanj.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Mcdonalds. Källa: cnet