1Password introducerar $ 2,99 per månad prenumerationsplan för individer

1Password introducerar $ 2,99 per månad prenumerationsplan för individer

1 lösenordDet har föreslagits av säkerhetsexperter att vi bör göra våra lösenord varierade och att vi förmodligen inte ska återanvända samma lösenord för om en hackare räknade ut ett lösenord kan de försöka använda det på alla webbplatser och tjänster vi använder , så uppenbarligen skulle du inte vilja att de skulle ha “huvudnyckeln”, eller hur?

Med det sagt kan det vara en ansträngning att komma ihåg 10-20 olika lösenord, varför lösenordshanterare kan komma till nytta. Den goda nyheten är att om du handlar om en lösenordshanterare har folk på AgileBits meddelat (via MacRumors) att de kommer att införa en prenumerationsplan för 1Password för enskilda användare.

Den här prenumerationstjänsten kommer att se användarna betala 2,99 dollar per månad och för att komplettera det kommer användarna också att få 6 månader gratis när de registrerar sig, vilket i själva verket sparar sig nära 18 dollar i processen. Prenumerationen tillåter 1Password-användare att använda tjänsten på flera enheter samtidigt, samt 1 GB gratis lagringsutrymme för dokument.

Vi bör påpeka att om du bara planerar att använda en lösenordshanterare för en dator / enhet finns det alternativ som LastPass som är gratis om allt du behöver är ett verktyg för att hantera dina lösenord. Uppenbarligen finns det skillnader i tjänsten så vi antar att det kommer att koka ner till vad du behöver.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om 1 lösenord och säkerhet.