3D-modeller av alla TSA-huvudnycklar nu tillgängliga online

tsa-master-keys

tsa-master-tangenter
TSA erbjuder skärmvänliga lås som använder en av de sju huvudnycklarna som bara TSA kan använda. Tillbaka 2014 publicerade The Washington Post av misstag en bild som visade alla sju nycklarna på ett skrivbord. Det tog inte lång tid för en grupp säkerhetsexperter att kopiera designerna och släppa sina 3D-modeller online. Den åttonde och sista TSA-huvudnyckeln har nu avkodats och dess 3D-modeller finns nu också tillgängliga online.

Travel Sentry är det företag som tillverkar de första sju nycklarna medan den åttonde tillverkas av Safe Skies. Hackarna som dechiffrerade den här nyckeln hade inget foto av den så de kom med en annan metod.

Vad de egentligen gjorde var att lagligt köpa så många Safe Skies-lås som de möjligen kunde. Tog isär dem och undersökte internerna för att hitta den gemensamma nämnaren.

“Det är en fantastisk metafor för hur svaga krypteringsmekanismer bryts – samla in tillräckligt med data, hitta mönstret och” matematikera “bara en universell nyckel (eller uppsättning nycklar), sa de vid 11: e Hackers On Planet Earth (HOPE) Konferens där de presenterade sitt arbete.

Som ett resultat av den senaste utvecklingen är nu 3D-modeller av alla åtta TSA-huvudnycklar tillgängliga online och alla med en 3D-skrivare kan enkelt skriva ut dem. TSA är inte orolig för att detta utgör ett hot mot flygsäkerheten. ”Dessa konsumentprodukter är” sinnesfrid ”-anordningar, inte en del av TSA: s flygsäkerhetssystem”, sade byrån i ett uttalande till The Intercept.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om 3D-utskrift och Social Hit. Källa: 3dprintingindustry