7 nya iOS 13-tweaks: Tweaks Manager, Courier, CustomLock 2 och mer

New Tweaks

Jailbroken och uttråkad? Då har vi de perfekta tweaksna för att göra din söndag roligare och mer spännande. Ett gäng nya Cydia-tweaks har släppts för iOS 13-drivna enheter som kommer att utöka funktionerna på din iOS-enhet och låta dig göra ändringar som inte är tillåtna av Apple.

Så utan vidare, låt oss ta en titt på de nyligen släppta tweaksna för iOS 13 inklusive Tweaks Manager, Courier, WindowHUD, DontStopMyCall, DarkShot, LightsOut och CustomLock 2.

Läs också: Nya Cydia Tweaks: Sakal, ColorMeNotifs, TouchFlow och mer

Tweaks Manager: Inaktivera tweaks selektivt i vissa appar

Tweaks Manager tweak

Tweaks Manager-tweak gör precis vad namnet antyder, det låter dig hantera installerade tweaks på din jailbroken enhet. Med Tweaks Manager-tweak kan du selektivt inaktivera tweaks i vissa appar. Detta innebär att du får makten att inaktivera tweaks och dölja din iOS-enhets jailbroken-status från appar som har förbjudit åtkomst för jailbroken-enheter. Detta inkluderar bankappar, vissa spel och mer. Du kan ladda ner Tweaks Manager-tweak från Cydia eller Sileo där det är tillgängligt via Packix repo. Tweaks Manager är en gratis nedladdning och fungerar med iOS 10 eller senare, inklusive iOS 13.

Courier Tweak: Anpassa utseendet och känslan för Messages-appen

Courier tweak

Courier är en ultimat anpassning av meddelanden som gör det möjligt för användare att ändra alla aspekter av deras iPhones Messages-app. Med Courier tweak får du möjlighet att markant ändra hur Messages-appen ser ut genom att ändra färger för nästan alla element på konversationslistans sida, konversationsskärm etc.

Du kan ändra bakgrundsfärg, innehållsfärg, text, datumtext, oläst indikator, navigeringsfält, komponera-knapp och mer. Du kan också dölja konversationssammanfattningar från listan, ändra hörnradie för meddelanden, lägga till kanter till olika element och mer.

Courier tweak finns i Cydias Packix repo för $ 1,49. Det fungerar bara med iOS 13 eller senare.

WindowHUD: Vänd din iPhones skärm från Control Center

WindowHUD tweak

WindowHUD-justeringen lägger till en ny växling till Control Center med vilken du kan vända hela din iPhones skärm. Denna tweak är användbar för situationer när du vill placera din iPhone på instrumentpanelen och se dess reflektion på vindrutan. Denna tweak kan användas för att använda navigeringsappen utan att titta bort från vägen, eftersom iPhones vända reflektion visar anvisningarna. WindowHUD-tweak är tillgängligt i Cydia gratis och det fungerar med iOS 11 upp till iOS 13.

DontStopMyCall Tweak: Inaktivera frånkoppling av samtal med sidoknappen

Den nya DontStopMyCall ändrar hur iPhones samtalsgränssnitt fungerar. Normalt när du har ett samtal och trycker på sidoknappen kopplas ditt samtal bort. Men med DontStopMyCall installerat kan du helt enkelt trycka på sidoknappen så att din enhet går i vila istället för att samtalet kopplas bort. Tweak är kompatibel med andra telefonapp-tweaks inklusive CallBar XS, och det fungerar med iOS 10 eller senare. Du kan ladda ner det från Packix repo för $ 0,99.

DarkShot Tweak: Inaktivera skärmdumpblixten baserat på inställningar för mörkt läge

DarkShot tweak

Med DarkShot-tweak kan du ersätta den vita blixten som visas på skärmen när du tar en skärmdump. DarkShot har två alternativ för att aktiveras, antingen blir det aktiverat när systemets mörka läge är aktiverat eller träder i kraft när den omgivande ljussensorn på iPhone upptäcker miljöer med svagt ljus. Du kan ladda ner DarkShot-tweak från Cydia eller Sileo där det är tillgängligt gratis under Skitty’s Repo (https://skitty.xyz/repo). Den stöder iOS 13.

LightsOut Tweak: Trigger iOS Dark Mode Through Ambient Light sensor

LightsOut tweak

Med LightsOut-tweak kan du låta din iPhone automatiskt sätta på sitt mörka system eller aktivera mörkt läge i Dune-läge när dess omgivande ljussensor upptäcker att rumsbelysning har fallit under en viss tröskel. LightsOut är en gratis tweak som kan laddas ner från Skittys repo (https://skitty.xyz/repo). Det fungerar med iOS 11 hela vägen upp till iOS 13.

CustomLock 2 Tweak:

CustomLock 2 justera

Den nya anpassningen av CustomLock 2 gör det möjligt för användare att anpassa utseendet och känslan på sin iPhones låsskärm genom att ändra dess olika aspekter. Du kan till exempel aktivera anpassade teckensnitt för låsskärmstexten, ändra etikettens färg, ändra etikettstorlek, lägga till ett anpassat datum för låsskärmen och ändra positionen för låsskärmstexten. Du kan konfigurera alla dessa inställningar från CustomLock 2: s inställningssida.

Du kan ladda ner CustomLock 2-tweak från Cydias Packix-repo för $ 2. Det fungerar på iOS-versioner mellan iOS 11 och iOS 13 eller senare.

Så här folkens, det här är några av de anmärkningsvärda Cydia- eller Sileo-tweaksna för din jailbroken iOS 13-enhet. Om du har några frågor angående dessa tweaks, låt oss veta i kommentarfältet nedan.