Activision försvarar avgiften för Call of Duty Elite-premium

COD Elite

COD EliteActivision har släppt en FAQ som försäkrar Call of Duty-spelare att den nya “Elite” -tjänsten för sociala nätverk inte tar bort något från spelen. Det verkar som att människor misstag Activisions avsikt att lägga till premiuminnehåll i multiplayer COD-upplevelsen för att ändra det till en premiumtjänst.

I de sex sidor långa vanliga frågorna (visas här – PDF) gör de det tydligt att de inte tar bort något från den multiplayer-upplevelse vi har känt och har blivit kär. I själva verket kommer Elite-tjänsten att lägga till en hel massa nya funktioner helt utan kostnad. Ingen tvingas betala för någonting, och om användarna vill ha premiumfunktioner (de har ännu inte meddelat dem men de lovar att mer kommer att avslöjas när vi närmar oss lanseringen av Modern Warfare 3), måste de bara betala för det.

Betala för premium Elite-tjänsten ger till och med användarna tillgång till allt DLC-innehåll utan att behöva betala extra – det är en del av paketet. Vanliga frågor och svar beskriver också Activisions planer på att utöka tjänsten till mobila enheter som Android- och iOS-plattformar, där användare kan köra appar som spårar deras statistik, anpassade topplistor, prestanda, videouppladdningar och mer.

Så för de av er som är oroliga över att spela COD-spel för flera spelare innebär att man måste klara extra – du kan vara säker. Det kostar inte en krona om du är i det bara för åtgärden och du bryr dig inte om det sociala nätverket Elite.

Sparat i Spel> Webb. Läs mer om Activision, Call of Duty, Service och sociala nätverk.