Activision retar nästa Call of Duty-spel

Activision retar nästa Call of Duty-spel

En ordentlig avtäckning av nästa Call of Duty-spel förväntas snart så nyligen har vi sett lite information online om nästa titel. Activision har nu släppt en kort ny video som retar det kommande Call of Duty-spelet, videon är nu live på Facebook, YouTube och Twitch. Detta visar att ett formellt tillkännagivande kommer att göras snart nog.

Om de senaste rapporterna är någon indikation kommer det nya spelet att kallas Call of Duty: Infinite Warfare. Med tanke på att Activision har släppt själva teaservideoen, kanske det slutliga avslöjandet och tillkännagivandet inte är så långt borta nu.

Teaservideoen verkar introducera den senaste fienden i serien som spelarna kommer att stå emot när de spelar det här spelet. Vi hör om bosättningsförsvarsfronten och det faktum att de är ganska arg.

Som väntat avslöjar teasern inte mycket om det nya spelet, så vi måste vänta tills det officiella tillkännagivandet görs för att ta reda på vad det här handlar om.

Även om namnet på det nya spelet inte har bekräftats avslöjade en lista på PlayStation Store förra veckan att nästa spel heter Call of Duty: Infinite Warfare. Kampanjmaterial som sedan läcktes ut på nätet avslöjade att en remastered version av Call of Duty 4: Modern Warfare kommer att lanseras också och kommer att buntas i en “Legacy Edition” av Infinite Warfare som sannolikt kommer att lanseras den 4 november i år.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Call of Duty.