Activision vinner modernwarfare3.com-strid

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3

Närhelst det finns något som gör det bra, kommer det säkert att ha hatare, och det var fallet med Activisions mycket framgångsrika franchise – Call of Duty. Franchisens kommande spel Modern Warfare 3 var målet för en prankster som registrerade modernwarfare3.com och riktade det till sin anti-MW3-webbplats. Det behöver inte sägas att Activision inte var så nöjd med det hela och tog målet till domstol.

Som ni kan föreställa er domstolen avgörande för Activision som sedan överfördes till företaget. I skrivande stund leder modernwarfare3.com till en felsida, men jag tror att den kommer att användas för att omdirigera till den officiella MW3-webbplatsen inom en snar framtid. Anti-MW3 webbplatsägare kunde ha köpt ett domännamn som mw3isterrible.com eller något liknande för att undvika allt detta juridiska krångel men det gjorde han inte, så det ser ut som att han inte har en anti-MW3-webbplats med samma URL längre.

Sparat i Spel> Webb. Läs mer om Activision, Call of Duty, Call Of Duty Modern Warfare 3, Cod: Mw3, Modern Warfare 3, Mw3 och Website.