Addonics NAS 3.0 Adapter låter dig köra ditt eget molnnätverk

Addonics NAS 3.0 Adapter

Addonics NAS 3.0-adapter

Trött på att behöva förlita sig på tredjepartslösningar för molnlagring? Missnöjd med deras drifttid, säkerhet eller policy? Du behöver inte oroa dig mer. Folket över Addonics Technologies har just meddelat tredje generationen av deras NAS-adapter som låter dig bygga ditt eget nätverk och molnlagring med en kapacitet på upp till 128 PetaBytes (1PB är cirka 1000TB).

NAS 3.0-adaptern gör varje USB 2.0-hårddisk, SSD eller USB-masslagringsenhet till en nätverksansluten lagringsenhet som kan delas över ett lokalt nätverk (LAN) eller internet, som ditt eget privata molnlagring. Med hjälp av den inbyggda WebDav-servern i adaptern i kombination med WebDav-klientprogramvaran kan alla data som lagras på servern nås var som helst i världen via en internetanslutning. Det finns till och med appar tillgängliga för ett sådant ändamål om du vill komma åt ditt privata molnnätverk från din iPhone eller Android-telefon.

NAS 3.0-adaptern är tillgänglig nu och kostar endast $ 65. Gå till Addonics Technologies webbplats för mer information eller för att köpa den.

Filed in Web. Läs mer om moln och lagring.