Adobe paketerar de bästa Photoshop-funktionerna i en gratis app

adobe-photoshop-fix

Om du inte är en professionell fotograf eller någon som behöver kraftfull bildredigeringsprogramvara har du förmodligen inte mycket nytta av Adobe Photoshop, en av de kraftfullaste och mest använda bildredigeringsprogramvarorna där ute. Men många användare vill bara använda appen för att retuschera sina bilder eller lägga till några effekter, ganska vardagliga uppgifter när man tänker på vad Photoshop faktiskt kan göra, men med tanke på dess höga prislapp vände många sig mot olagliga nedladdningar snarare än att betala för själva programvaran .

Adobe har försökt åtgärda detta genom att göra Photoshop mer tillgängligt för allmänheten, för inte så länge sedan lanserade det ett paket på 9,99 USD per månad som har Lightroom och Photoshop. Det bröt också upp några av Photoshops stora funktioner i fristående appar för mobila enheter.

Adobe släppte idag en ny app som heter Photoshop Fixi n som den i grunden har paketerat de bästa funktionerna i Photoshop i en gratis applikation. Att fixa foton med den här appen är väldigt enkelt och det gör jobbet som du förväntar dig från Photoshop.

Det finns ingen brist på redigeringsverktyg i appen, användarna kan justera kontrast, mättnad och exponering, det finns verktyg för att redigera objekt och brister, beskära, måla och lägga till vinjetter är också enkelt.

Det bästa är att Photoshop Fix är tillgängligt för iPhone och iPad idag gratis, en Android-version är på gång och kommer snart att släppas.

Sparad i mobiltelefoner> surfplattor. Läs mer om Adobe, Apps och Photoshop.