AdultFriendFinder enligt uppgift hackad, exponerar 412 miljoner konton

iOS-exploatering kan ge hackare fjärråtkomst till en iPhone utan användarens kunskap

hackaOm du är användare eller om du har använt AdultFriendFinder-tjänsten eller någon av de andra tjänsterna under Friend Finder-nätverket, vill du dubbelkontrollera dina e-postlösenord och kanske ändra det för enligt folket på LeakedSource (via ZDNet) , det verkar som om webbplatserna kan ha hackats.

Detta är baserat på data som de har fått som antar att exponera hela 412 miljoner konton. AdultFriendFinder själv hade 339 miljoner konton exponerade, medan resten tillhörde andra webbplatser under Friend Finder Network som Cams.com och Penthouse.com. Det fanns också cirka 15 miljoner konton som förmodligen raderades, men deras information fanns fortfarande i databasen när den hackades.

Så som vi sa, även om du har slutat använda dessa webbplatser, finns det en chans att din information fortfarande kan ha blivit stulen. Enligt Friend Finder Networks har de ännu inte officiellt bekräftat hacket. Men enligt Diana Ballou, vice president och seniorråd, noterade de att de har fått rapporter om “Potentiella säkerhetsproblem.”

”Även om ett antal av dessa påståenden visade sig vara falska utpressningsförsök, identifierade och fixade vi en sårbarhet som var relaterad till möjligheten att komma åt källkoden genom en sårbarhet för injektion. FriendFinder tar säkerheten för sin kundinformation på allvar och kommer att tillhandahålla ytterligare uppdateringar när vår utredning fortsätter. ”

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Hack och säkerhet.