Airbnb arbetar enligt uppgift med en reseplaneringsapp

Airbnb för att förvärva HotelTonight

airbnb_matchFör de som reser och hatar de orimliga priserna på hotell är Airbnb ett bra alternativ. Detta beror på att Airbnbs uthyrning inte styrs av hotell, vilket innebär att de får ställa in vilken pris som helst, vilket i vissa fall kan vara billigare än att gå till hotell och ibland ännu mer värt det.

Med detta sagt verkar det som att Airbnb kan expandera utöver att hyra ut hem. Enligt en rapport från Bloomberg arbetar företaget med en app för reseplanering med namnet Airbnb Trips. Tydligen har den här appen testat ett tag nu och till och med dykt upp i Google Play Butik ett par gånger.

Enligt Bloombergs beskrivning, “Appen ger tillgång till personliga resvägar med information om kommande Airbnb-uthyrning, stadsguider, restauranger och happy hour-evenemang.” Från vad vi kan berätta låter det som en utökad version av Airbnb där de istället för att bara lista platser att hyra också berättar för användare vad de kan göra mer i området.

Det är oklart om appen kommer att lanseras. I ett uttalande sade Air Papens talesman Nick Papas till Bloomberg, “Vi experimenterar ständigt med nya saker och vi har inget att dela med oss ​​av just nu, men vi har några spännande saker på gång.”

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Airbnb och appar.