Alicia Vikander kommer att vara Lara Croft i Tomb Raider Movie Reboot

Tomb Raider Movie Reboot kommer att släppas 16 mars 2018

Bildkredit - Chris Chapman

Bildkredit – Chris Chapman

Så uppenbarligen är en omstart av Tomb Raider-filmfranchisen på gång, och senast hörde vi Daisy Ridley från Star Wars berömmelse sägs vara en av de skådespelerskor som ansågs spela huvudrollen. Ridley bekräftade till och med att hon var i samtal för att eventuellt ta rollen, men tyvärr ser det ut som att den rollen har fått någon annan.

Enligt en rapport från Variety har det officiellt meddelats att Alicia Vikander kommer att vara den person som spelar Lara Croft i omstart av Tomb Raider-filmen. För de som inte känner till skådespelerskan spelades hon in i filmer som The Danish Girl, Ex Machina, The Man From UNCLE, och hon kommer också att vara med i den kommande Jason Bourne-filmen.

Berättelsen på gatan är att Vikander alltid var studioens val för rollen, men tydligen var det en fördröjning i tillkännagivandet eftersom studion väntade på ett nytt utkast till manuset innan någon form av tillkännagivande. Filmen kommer att se norska Roar Uthaug regissera filmen, med Graham Kings of GK Films som producent.

Den kommande omstart förväntas hämta inspiration från de nu omstartade Tomb Raider-spelen, vilket gör att Lara Croft känns mer som en riktig människa. Inget ord om när omstart kommer att äga rum men vi räknar med att vi väntar.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om filmer och Tomb Raider.