Allrecipes lanserar 60 000 matlagningsrecept för Amazon Echo

Allrecipes lanserar 60 000 matlagningsrecept för Amazon Echo

Amazons Alexa röstassistentfunktion är ganska smidig i den meningen att Amazon ständigt uppdaterar den med nya “färdigheter”, som i grunden är kommandon och funktioner som den kan göra efter att ha fått ett röstkommando. Om du är någon som älskar att laga mat kommer du att bli glad att veta att Alexa har fått en massiv uppdatering via Allrecipes.

I grund och botten med den här uppdateringen kommer Allrecipes att ge 60 000 recept till Alexa. Det betyder att du kommer att kunna få recept på alla typer av rätter och det kommer att berätta hur du ska laga mat. Det är till och med smart nog där du kan berätta vilken typ av ingredienser du har till hands, och den kommer att försöka hitta ett recept som kan matcha det.

Användare kommer att kunna pausa instruktionerna halvvägs, upprepa dem eller hoppa över några steg om du är en mer erfaren kock. Det är ganska coolt och med tanke på att Alexa är en röstassistent betyder det också att du inte behöver använda dina händer eftersom du kommer att kunna interagera med Alexa via din röst.

Färdigheterna från Allrecipes kommer att finnas tillgängliga via alla enheter som stöder Alexa, som Amazon Echo, Echo Dot, Tap och så vidare, så om du äger någon av dessa enheter och andra enheter med Alexa på, borde du kunna för att få tillgång till dessa färdigheter med alla problem. Säg adjö till mjölklädda smartphones och surfplattor!

Arkiverat i Ljud> Prylar> Allmänt. Läs mer om Alexa och Amazon.