Amazon dödar sin $ 12 / Year obegränsad foton lagringsplan

Amazon Echo Frames Are Now Available To Everyone

Amazon-teckenMed så många tillgängliga molnlagringstjänster är kunderna i princip bortskämda att välja, men vi antar att det i slutet av dagen beror på deras behov. För vissa som vill lagra foton finns det flera alternativ, varav en är Amazons obegränsade fotoplan som kostar $ 12 per år, men tyvärr ser det ut som om den planen har dödats.

Enligt olika rapporter från användare hävdar de att Amazon har skickat dem e-postmeddelanden som bekräftar att deras planer dödas till förmån för den obegränsade lagringsplanen som kostar 60 dollar per år. Dessa kunder får en kostnadsfri provperiod på 3 månader innan de bestämmer sig för om de vill fortsätta att betala för det eller avbryta det.

Konstigt nog rapporterar vissa användare att deras e-postmeddelanden läser lite annorlunda, där de istället för 3 månader får en 12-månaders gratis testperiod till Unlimited Storage-planen, och vi är inte säkra på vad som är med avvikelsen. Vi bör också påpeka att avbokningen av planen verkar bara gälla för dem som inte är Prime-medlemmar.

Amazons Drive-webbplats verkar föreslå att de som är Prime-medlemmar fortfarande kommer att få obegränsat fotolagring som en del av sin prenumeration, så för de som inte gör det, antingen sänka ut $ 60 för Unlimited Storage-planen (som täcker mer än bara bilder) prenumerera på Prime eller börja leta någon annanstans efter dina fotolagringsbehov.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon.