Amazon gör pilotavsnitt av 10 originalserier gratis att titta på

Amazon gör pilotavsnitt av 10 originalserier gratis att titta på

Amazon-videotjänst

Amazon är också i videostreamingbranschen och det skapar några fantastiska originalserier för Prime Video. Om du har hört talas om några av dess mest populära program och har tänkt att kolla in dem men inte har en Prime-prenumeration kommer du gärna att ta reda på att Amazon idag har gjort pilotavsnitt av tio av sina mest populära original serier gratis att titta på.

Vem som helst kan se pilotavsnitten av dessa program på Amazon Videos YouTube-kanal och Facebook-sida. Piloter inkluderar Mannen i det höga slottet, Bosch, Transparent och Mozart in the Jungle. Flera barn-serier ingår också i uppställningen.

Detta är första gången som Amazon gör piloter i sin originalserie tillgängliga för gratis streaming online på andra plattformar än sina egna. Naturligtvis hoppas företaget att det kan nå ut till nya potentiella prenumeranter via dessa plattformar och locka dem att köpa en prenumeration när de kollar på originalinnehållet.

Videostreamingtjänster är starkt beroende av originalinnehåll för att få in nya prenumeranter. Netflix har gjort detta och Hulu också. Amazons mest efterlängtade originalinnehåll – bilshow som ex-Top Gear-trioen är värd – kommer att släppas senare i år och det kommer säkert att få in många nya abonnenter för företaget.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon Video and Entertainment. Källa: deadline