Amazon kan lansera livsmedelsleveransservice i Storbritannien den här månaden

Google Will Deliver Your Groceries Soon

amazon-fräsch

Amazon har drivit en ordentlig livsmedelsleveranstjänst under ganska lång tid nu i USA. Kallas AmazonFresh, det gör det möjligt för kunder att få färska produkter levererade till dem utan att ens behöva gå ur soffan. Även om Amazon UK har doppat tårna i vattnet, så att säga, när det gäller livsmedelsleverans men det har inte lanserat den rätta tjänsten som har varit live i USA. Om man ska tro på en ny rapport kommer detta att förändras inom en snar framtid.

The Grocer rapporterar att Amazon kan lansera AmazonFresh-leverans av livsmedelsleveranser i Storbritannien så snart som denna månad. Tydligen har företaget redan börjat testa tjänsten i London med ett litet antal kunder. Företaget sägs ha sagt till leverantörerna att börja leverera de närmaste veckorna.

Bol, en leverantör av kylda måltider, har sagt till skrivaren att dess salladsskålar kommer att lanseras på AmazonFresh kommer den 18 maj, vilket antyder en potentiell lansering av tjänsten i London snart.

AmazonFreshs inträde i Storbritannien kommer efter affären som Amazon tecknade med den brittiska stormarknaden Morrisons som kommer att sälja färska, omgivande och frysta produkter till Amazon.

Tjänsten kommer sannolikt att gå live i London innan den utvidgas till andra delar av Storbritannien.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om AmazonFresh.