Amazon kan snart börja sälja livsmedelsvarumärken

amazon-fresh

amazon-fräschJust nu säljer Amazon vissa självmärkta produkter, till exempel surfplattor och e-läsare. Men det ser ut som om de snart kommer att ge sig ut på ett helt nytt territorium: mat. Detta är enligt en rapport från The Wall Street Journal som har hört att Amazon snart kan börja sälja självmärkta fördärvliga livsmedel under de kommande veckorna.

Amazons intresse för produkter för hemmet är inte nytt eftersom vi har sett dem skapa Dash-knappar som låter människor beställa hushållsartiklar hemifrån med en knapptryckning. Låt oss inte glömma att Amazon också redan levererar mat och matvaror, så att sälja sitt eget märkesvaror verkar inte som en sträcka.

Enligt rapporten kan Amazons varumärke av lättfördärvliga livsmedel innehålla saker som nötter, kryddor, te, kaffe, barnmat och till och med vitaminer. Amazon sägs också ta ett tag på hushållsartiklar som blöjor och till och med tvättmedel. Naturligtvis skulle Amazon inte vara det första företaget som började sälja sitt eget livsmedelsvarumärke.

Vi har sett återförsäljare runt om i världen anta liknande strategier där för det mesta hemvarumärkesartiklar tenderar att vara billigare för dem som inte är för noga eller handlar med en budget. Kombinera detta med Prime’s snabba frakt, vi tror att det skulle vara möjligt att faktiskt handla hushållsartiklar och få det levererat snabbare än om du skulle köra ut till snabbköpet.

Arkiverat i Allmänt> Rykten. Läs mer om Amazon och F & b.