Amazon kunde starta en förstklassig hushållningstjänst

Amazon kunde starta en förstklassig hushållningstjänst

Amazon-logotypAmazons produkter och tjänster har expanderat genom åren, från att vara en onlinebokhandel till en onlinebutik som säljer nästan allt, och på senare tid ser vi Amazon bli ett leveransföretag där de kommer att sälja och leverera dig färska livsmedel, och nu verkar det som att företaget också vill städa ditt hem.

Enligt två jobbannonser upptäckta av Seattle Times (via Engadget) ser det ut som om Amazon skulle kunna överväga att starta en hushållningstjänst för sina främsta medlemmar. Ett av jobben är en rekrytering för “Amazon Assistants” som har beskrivits som “Experter på att hjälpa Amazon-kunder att behålla sitt hem.”

Den beskriver vidare rollen som att hjälpa kunder med “Städa runt i hemmet, tvätta och hjälpa till med att ta bort livsmedel och saker som toalettpapper och pappershanddukar.” Om du tänker på det är det i grunden någon form av städtjänst, eller hur? Nu är det självklart att jobblistan inte räcker för att rengöra hemmet för varje Prime-medlem, så det låter som om Amazon för närvarande kunde genomföra någon form av experiment.

Huruvida det kommer att förverkligas till en tjänst som kommer att erbjudas Prime-medlemmar återstår att se, men vad tycker ni? Skulle en hushållstjänst vara något som äntligen får dig att prenumerera på Prime (om du inte redan har gjort det)?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon.