Amazon lanserar Dash Wand med Alexa

Amazon lanserar Dash Wand med Alexa

Amazon har lanserat en ny produkt idag som drivs av Alexa, dess virtuella assistent. Det är dock inte en ny Echo-enhet, vi har redan tillräckligt med dem redan. Företagets nya produkt heter Dash Wand. Drivs av Alexa gör det möjligt för användare att skanna streckkoder på livsmedelsartiklar, beställa viktiga hushållsartiklar från Amazon med hjälp av röstkommandon, konvertera mätningar och mer med en snygg liten enhet som de kan bära med sig i hemmet.

Amazons Dash Wand är magnetisk så att den enkelt kan fästas i kylen. Det är Wi-Fi-aktiverat så att Alexa kan erbjuda en del funktioner som du kan få på de dyrare Echo-enheterna. Det gör det möjligt för användare att hitta recept och söka efter restauranger med bara sina röstkommandon.

Amazon har lanserat Dash-märkta shoppingskannrar tidigare men de var inte lika avancerade som Wand. Den tidigare versionen var prissatt till $ 49,99 och tillät användare att lägga till något på Amazon i deras kundvagn men de var tvungna att kolla in manuellt.

Dash Wand gör det mycket lättare genom att göra det möjligt för användare att köpa saker direkt. Alla Amazon Prime-abonnenter i USA kan hämta en från och med idag. Amazon säljer Wand för $ 20 men Prime-medlemmar som köper en kommer att få tillbaka $ 20 till sina Amazon-konton vilket innebär att Wand i princip kommer att vara gratis för dem.

Arkiverad i prylar. Läs mer om Alexa och Amazon.