Amazon lanserar endast Alexa-erbjudanden före Black Friday

Amazon lanserar endast Alexa-erbjudanden före Black Friday

amazon_alexa_dealsAlexa är Amazons röstassistentplattform och vi vet att de vill driva den till så många användare som de kan. Med tanke på att Google Now / Google Assistant, Siri och Cortana har haft ett försprång kan vi förstå Amazons uppmaning. Nu verkar det som att Amazon försöker få användare att använda Alexa så mycket som möjligt genom att tillkännage Alexa-endast före Black Friday-erbjudanden.

I grund och botten om du äger Echo, Echo Dot, Tap, Fire TV eller Fire HD-surfplattan, som är enheter som har Alexa integrerat i dem, kommer du att kunna be röstassistenten att lista dig vilka erbjudanden som finns tillgängliga. Observera att dessa är exklusiva för Prime-medlemmar och endast tillgängliga via Alexa, vilket innebär att om du är Prime-medlem men inte äger en Alexa-kompatibel enhet och vice versa kommer du inte att kunna delta i den.

Några av de erbjudanden som Alexa kommer att lista inkluderar att få en Amazon Tap för $ 79 vilket är $ 50 av det vanliga priset. Det är lite ironiskt att du behöver en Echo / Tap-enhet med Alexa för att kvalificera dig för detta, men om du någonsin behövde en enhet till är den där. Det finns också rabatter på Sphero Star Wars BB-8 droid, Philips Hue LED Start Kit och Beyerdynamic-hörlurar med begränsad upplaga.

Listan över tillgängliga erbjudanden finns på Amazons webbplats så fortsätt om du vill ta en titt.

Arkiverat i Allmänt> Shopping. Läs mer om Alexa och Amazon.