Amazon lanserar Kindle Textbook Rental-tjänster

Amazon lanserar Kindle Textbook Rental-tjänster

Högskoleexamina och universitetskandidater kommer förmodligen att vara riktigt avundsjuka att höra att Amazon har lanserat en lärobokstjänst där elektroniska versioner av läroböcker kan hyras från Amazons Kindle Store, en tjänst som lanserades idag.

Amazon hävdar att studenter kommer att kunna spara upp till 80% på lärobokspriser när de hyr en lärobok i motsats till att köpa en, och de kommer att kunna välja mellan en period på 30 dagar och upp till 360 dagar, vilket i grund och botten bara betyder studenter betala för hur länge de behöver hyra läroboken för.

Studenter får också köpa läroboken om de bestämmer sig för det, och de kommer också att kunna förlänga sina hyresperioder med till och med en dag om det behövs. Amazon har också utökat sin Whispersync-teknik till sina läroböcker, vilket innebär att markerade delar av läroboken och / eller anteckningar skrivna under hyresperioden förblir öppna och tillgängliga för studenten på Amazon Cloud, även efter att hyran har löpt ut.

Kindle Textbook Rental sägs också vara tillgängligt på en mängd olika plattformar, och användare kan ladda ner gratis Kindle Reading-appar för PC, Mac, iPad, iPod touch, iPhone, BlackBerry, Windows Phone och Android-baserade enheter. För mer information om Kindle Textbook Rental kan du gå vidare över deras webbplats.

Arkiverat i Datorer> Allmänt> Surfplattor> Webb. Läs mer om Amazon, Education, Kindle och University.