Amazon lanserar matleveransservice i London

Amazon lanserar matleveransservice i London

Amazon restaurangAmazon kan ha börjat som en online-återförsäljare genom att sälja böcker till kunder, men genom åren som det har drivits har deras verksamhet utvecklats där de är involverade i olika företag. Till exempel inte bara nöjd med att leverera paket, Amazon har nyligen blivit involverad i matleverans.

Nu verkar det som om deras matleveransservice har expanderat till Storbritannien och invånarna i London kommer att kunna dra nytta av det. Kallad Amazon-restauranger, den här tjänsten kommer att vara tillgänglig för dem som prenumererar på Amazons Prime-tjänst som kostar 79 £ per år. Dess leveranszon är lite begränsad just nu, men för de inom dessa områden kan ni beställa mat och få dem levererade inom 1 timme.

Enligt Amazon har de lyckats övertyga 148 restauranger att komma ombord med tjänsten, inklusive Michelin-stjärnan indisk restaurang Benares, Mayfair Pizza Co., The Duck Truck och Hummus Bros. Men denna tjänst kommer också att se Amazon tävla med liknande av andra matleveranstjänster som Uber Eats, Deliveroo och Just Eat.

Al Wilkinson, chef för Amazon Restaurants på Amazon, säger: “London erbjuder några av de bästa rätterna från hela världen, så vi är mycket glada att Amazon Prime-kunder nu kan njuta av mat från sina favoritrestauranger via Amazons ultrasnabba Prime Now-tjänst.” Som vi sa är den här tjänsten endast öppen för dem med en Amazon Prime-prenumeration, men om du redan prenumererar antar vi att den här tjänsten bara är en extra fördel som du kan se fram emot att använda.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon och London.