Amazon Music Unlimited gör sin väg till Storbritannien

Amazon Music Unlimited gör sin väg till Storbritannien

Amazon-musik-obegränsadFörra månaden Amazon tillkännagav en ny musikströmningstjänst som heter Amazon Music Unlimited. För de som inte känner till är tjänsten en ny tjänst som är skild från Prime Music, och uppåt är att den också är tillgänglig för icke-Prime-medlemmar, vilket förhoppningsvis gör det möjligt för den att bättre konkurrera mot sådana som Spotify, Apple Music och Tidvattens.

Den goda nyheten är att om du inte bor i USA kommer du att vara glad att få veta att Music Unlimited sedan dess har expanderat bortom USA: s gränser och har tagit sig till Storbritannien där det kommer att prissättas till £ 9,99 per månad för icke-Prime-medlemmar och £ 7,99 för dem som prenumererar på företagets Prime-tjänst. Detta sätter det ganska mycket i nivå med Spotify som tar ut samma belopp, men om du prenumererar på Prime blir det billigare för dig.

För dem som planerar att använda tjänsten bara hemma finns det möjlighet att använda med Echo eller Echo Dot och dessa planer kostar £ 3,99 per månad, vilket faktiskt är ganska överkomligt, men visserligen ganska begränsat när det gäller tillgänglighet och tillgänglighet. Men för dem som känner till deras användningsvanor är ganska mycket hemma, då antar vi att det inte är så dåligt.

Amazon kommer definitivt att behöva börja expandera till andra länder om de hoppas kunna konkurrera med Apple, Tidal och Spotify, men för tillfället kan du kolla in tjänsten om du är så benägen.

Arkiverat i Ljud> Allmänt. Läs mer om Amazon och musik.