Amazon överväger enligt uppgift live-sportströmning för Prime-medlemmar

Amazon Echo Frames Are Now Available To Everyone

Amazon-tecken-652x350Vid starten kunde Amazon Prime ha kommit som dyrt med tanke på att allt du fick var gratis två dagars frakt i USA. Snabbt fram till idag verkar det som att Prime börjar bli ganska värdefullt för pengarna med tanke på allt du får, som snabb leverans, videostreaming, musikströmning, fotolagring och mer.

I själva verket verkar det som att Prime skulle kunna bli mycket lockande för sportentusiaster. Enligt en rapport från The Wall Street Journal säger ordet på gatan att Amazon skulle kunna överväga att lägga till möjligheten att leva live-sportevenemang för Prime-medlemmar. Amazon har uppenbarligen varit i samtal med National Basketball Association, Major League Baseball och National Football League för rättigheterna att livestreama sina spel.

Andra sporter som fotboll, lacrosse och surfligor övervägs också enligt uppgift. Rapporten tillägger också att Amazon också kan överväga ett ”tunt paket”, som i grunden bara är de direkta onlinekanalerna som kan vara idealiska för dem som inte riktigt vill ha andra funktioner som Prime erbjuder. Inte överraskande vägrade Amazon att kommentera rykten.

Med detta sagt kan det hända att det inte är lika enkelt att försöka förvärva dessa rättigheter eftersom det finns andra plattformar som redan har säkrat sina egna livestreaming-erbjudanden, som Twitter och Yahoo. Huruvida en sådan tjänst kommer att realiseras återstår att se, så ta den med ett saltkorn för tillfället.

Arkiverat i Allmänt> Rykten. Läs mer om Amazon.