Amazon Prime Day är tillbaka den 12 juli med fantastiska erbjudanden

Amazon Echo Frames Are Now Available To Everyone

Amazon-tecken
Black Friday och Cyber ​​Monday är två av de största dagarna för onlineförsäljning. Återförsäljare som Amazon säljer produkter värda miljarder dollar på de två dagarna men det räckte bara inte för detaljhandelsjätten online, så förra året skapade den sin egen semester, Amazon Prime Day. Prime Day lanserades för att erbjuda en mängd stora rabatter till Prime-medlemmar på en enda dag och efter svaret från förra året har Amazon beslutat att ta tillbaka det.

Alla Prime Day-erbjudanden är endast tillgängliga för Amazon Prime-medlemmar som betalar $ 99 per år för detta program och får också tillgång till ytterligare tjänster förutom gratis två dagars frakt på miljontals produkter.

Amazon organiserade den första Prime Day för att fira sitt 20-årsjubileum. Händelsen var en hit. Det drev nya prenumerationer för Prime och försäljningen toppade till och med Black Friday men Amazon kritiserades för dålig förvaltning.

Många kunder klagade på brist på efterfrågade erbjudanden och att rabatterade artiklar sålde för snabbt, det var bara inte tillräckligt med lager för att stödja rusningen och kunderna tog till sociala medier för att ventilera sin frustration. Amazon har vidtagit åtgärder för att säkerställa att kunder inte behöver gå igenom det i år.

Företaget lovar att lagret bakom affären kommer att “dramatiskt öka” och att det blir lätt att söka efter rabatterade artiklar genom att gå igenom kategorier. Det har lovat mer än 100.000 erbjudanden för Prime-medlemmar över hela världen, de kommer att finnas tillgängliga för nya och befintliga Prime-medlemmar i USA, Storbritannien, Spanien, Japan, Italien, Tyskland, Frankrike, Kanada, Belgien och Österrike.

Amazon Prime Day återvänder den 12 juli 2016.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon. Källa: cnet