Amazon rullar tyst ut Kindle sociala nätverk

Amazon logo

Amazon-logotypGoda nyheter Kindle-ägare, det verkar som att Amazon tyst har lanserat en ny social nätverkstjänst under helgen för sina Kindle-ägare. Vi tror inte att Amazon har några planer på att bekämpa de stora pojkarna på Facebook för sociala nätverksöverlägsenhet men med tanke på det växande antalet Kindle-ägare, gissar vi att Amazon bestämde sig för att föra dem alla via ett eget socialt nätverk.

Vi är inte säkra på vad som händer med den tysta utbyggnaden, kan bero på att de inte ville jämföras orättvist med andra sociala nätverkswebbplatser som Facebook eller Twitter, men den goda nyheten är att den är här.

Amazon Kindle-ägare kommer nu att ha sina egna dedikerade profiler online och ungefär som Facebook-sidor eller Twitter, användare kan nu följa dem och hålla sig uppdaterade med vad personen har läst, läser, har planer på att läsa och har slutat läsa. Det låter lite stalker-ish om du frågar mig men det verkar som ett bra sätt att få bokrekommendationer, särskilt om den personen du följer har ungefär samma smak som du gör.

Om du har en Kindle, gå bara ner på Amazons Kindle-webbsida för mer information.

Arkiverad i surfplattor> webb. Läs mer om Amazon, Ereader, Kindle och sociala nätverk.