Amazon ska börja slå ner hårdare på förfalskade produkter

Amazon Echo Frames Are Now Available To Everyone

Amazon-teckenEn av uppgångarna från att köpa från återförsäljare som Amazon är att du till största delen kan vara säker på att det du köper är den verkliga affären. När allt kommer omkring förstår många företag att deras rykte är viktigt, så det är helt klart en stor sak att ha kunderna litar på dem. Tyvärr glider ibland förfalskningar genom sprickorna, som Apple tidigare har varnat för.

Nu verkar det som enligt en rapport från Bloomberg att Amazon vill bli seriös med förfalskade produkter som säljs på deras plattform och det kommer att vara ett av deras huvudsakliga mål för 2017. Medan Amazon ännu inte har bekräftat hävdar Bloomberg att deras källor har berättade för dem att Amazon har byggt team i USA och Europa och arbetar med stora varumärken för att skapa ett register över erkända säljare.

Vi är inte säkra på hur detta kommer att fungera, men vi kan bara föreställa oss att det kommer att likna verifierade konton på Twitter, eller i Amazons fall skulle det verifiera att säljaren säljer äkta produkter. I ett uttalande till Bloomberg sa Amazon, “Amazon har nolltolerans för försäljning av förfalskade artiklar på vår webbplats.”

Amazon sägs också ha testat detta nya register med varumärken som Nike, där återförsäljare förväntas bevisa att de har tillstånd att sälja produkterna från företaget som de påstår sig representera.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon.