Amazon ska börja strömma sina TV-piloter på Twitch

the-tick-pilot-2

tick-pilot-2Nu när Amazon äger Twitch är vi säkra på att många undrar vad företaget har planerat för spelströmningsplattformen. För det mesta verkar det som att Amazon har lämnat Twitch till sina egna enheter, vilket är bra för spelare och användare av plattformen, men nu ser det ut som att Amazon har planer på att utnyttja sitt förvärv.

Enligt en rapport från Deadline Hollywood kommer Amazon nu att börja streama sina TV-piloter på Twitch. Observera att streaming bara är för TV-piloten själv, inte för hela serien, så för närvarande behöver Netflix inte oroa sig för att Twitch blir en möjlig konkurrent. Piloterna kommer också att strömmas i 24 timmar, så i princip är tanken att ge användarna en smak och bestämma om de vill titta på showen i sin helhet.

Det kommer att finnas tre piloter som börjar strömma den 31 augusti, varav en inkluderar The Tick. Vi är inte säkra på vad Amazons mål är här, som om de vill att Twitch-publiken ska avgöra om en show är bra eller inte, eller om målet är att locka dem att vilja titta på programmen, men på något sätt med Twitch nu för att expandera utöver bara spel, antar vi att strömmande tv-program inte riktigt är så mycket av en sträcka.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon och Twitch.