Amazons iPhone-app kan se vad som finns i dina lådor

Amazons iPhone-app kan se vad som finns i dina lådor

Om du vill se till att din Amazon-beställning innehåller vad den säger att den gör utan att behöva öppna rutan, har du tur eftersom Amazon har introducerat en ny funktion till sin iPhone-app som i princip låter dig röntga rutan. Detta låter användare se innehållet utan att öppna rutan, så om det är fel kan du skicka tillbaka det utan att behöva packa om det.

Så hur fungerar det här? Först av detta är förresten inte egentlig röntgensökning. Istället vad användarna gör är att de startar kameraprogrammet i Amazon-appen och pekar sedan på streckkoden på rutan. När koden har skannats kommer appen att kunna ta bilder av produkterna i rutan. Inte den faktiska produkten som sitter i lådan, utan ett foto av produkten bara för visuell referens.

Det fungerar även om rutan innehåller flera objekt i den eftersom den kommer att kunna sortera dem, som du kan se i videodemonstrationen ovan. Nu för dem som är bekymrade över integritet och om slumpmässiga människor som stannar vid ditt hus för att skanna dina saker, oroa dig inte eftersom det inte fungerar för dem.

Från vad vi kan berätta måste du vara inloggad på ditt Amazon-konto i appen, vilket innebär att appen kan berätta vad du har beställt och kontrollera det mot streckkoden. Om den inte är din kommer objekten inte att visas. Ganska coolt, va?

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om Amazon, Apps, iPhone och Social Hit.