Amazons livsmedelsservice kostar nu mindre för de främsta medlemmarna

Amazons livsmedelsservice kostar nu mindre för de främsta medlemmarna

amazon-fräsch
Under de senaste veckorna har Amazon introducerat några nya incitament för medlemmar i sitt Prime-program. Just igår meddelade det att Prime-medlemmar nu kommer att få gratis e-böcker och tidskrifter. Företaget har meddelat idag att AmazonFresh, dess livsmedelsleveransservice, nu kommer att kosta mindre för Prime-medlemmarna. De kommer nu att betala ett fast pris varje månad för möjligheten att beställa färska livsmedel från Amazon.

AmazonFresh skulle ursprungligen kosta 299 $ per år men det har lekt med olika prispunkter för att se vad som passar, särskilt för dem som redan prenumererar på sitt Prime-program på 99 $ per år.

Medlemmar måste nu betala 14,99 USD per månad för AmazonFresh. Denna nya prispunkt är tillgänglig för alla Prime-medlemmar på marknader där AmazonFresh har lanserats. Dessa inkluderar marknader som norra Kalifornien, södra Kalifornien, New York-tunnelbanan, norra New Jersey och Philadelphia-tunnelbanan.

För 14,99 USD per månad kan medlemmar köpa dagligvaror, dagligvaror samt föremål från lokala restauranger och butiker. Så länge de har en aktiv Prime-prenumeration kommer de endast att debiteras 14,99 USD per månad för livsmedelsleveransservice.

De som har en Prime-prenumeration varje månad kommer också att kunna få AmazonFresh-tillägget. Deras kombinerade pris för Amazon Prime + AmazonFresh kommer att vara $ 25,98 per månad varav $ 10,99 för Prime.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon, Amazon Prime och AmazonFresh. Källa: twitter