Amazons ‘The Grand Tour’ kommer att finnas tillgängligt globalt i december

Amazons 'The Grand Tour' kommer att finnas tillgängligt globalt i december

Om du är något av en bilentusiast finns det en god chans att du kanske har sett BBC: s Top Gear-serie. Du kanske också kommer ihåg att dess trio av presentatörer – Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May – lämnade serien och fortsatte att arbeta med Amazon på en ny serie som heter The Grand Tour.

Det här är bra nyheter för dem som åtnjöt sin dynamiska vänskap på skärmen, men de dåliga nyheterna är att den endast var tillgänglig för Amazon Prime-abonnenter. Eller åtminstone så var fallet fram till nu där Clarkson, May och Hammond i videon ovan avslöjade att The Grand Tour skulle släppas globalt i december och kommer att finnas tillgänglig i 200 länder.

Med tanke på att Amazon Primes tillgänglighet är ganska begränsad just nu är det vettigt att Amazon vill göra showen mer tillgänglig för icke-Prime-prenumeranter. Med tanke på att föreställningen också kostar cirka 160 miljoner £, kommer det att göra det tillgängligt globalt definitivt att hjälpa företaget att få tillbaka sina investeringar mycket snabbare.

Showens första avsnitt förväntas debutera den 18 november, vilket är denna fredag, och det är då Prime-medlemmar får tillgång till det först. Observera att Amazon också har meddelat att de kommer att diskontera Prime-medlemskap under en dag från $ 99 till $ 79, så om du hellre inte vill vänta på dess globala tillgänglighet, kanske du vill dra nytta av detta erbjudande.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon och The Grand Tour.