Amazons VD gör debut på stora skärmar med Star Trek Beyond

Amazon Skapar Healthcare Company med Warren Buffet och JPMorgan

jeff-bezos
Amazons vd Jeff Bezos är många saker, men de flesta känner honom som grundaren av onlinejätten och som en av de rikaste människorna på planeten. När du är en av de rikaste människorna på planeten kan du göra några saker som den genomsnittliga personen inte kan, till exempel få dig en del i en ikonisk Hollywood-franchise. Bezos, som inte är särskilt känd för sina skådespelare, kommer att göra sin debut på storskärmen i den kommande Star Trek Beyond-filmen.

Star Trek utöver regissören Justin Lin och producenten JJ Abrams har bekräftat att Bezos har en roll i den kommande filmen, det kommer att bli en av dessa slags blinkar och du kommer att sakna honom. Bezos kommer att spela en främling i bakgrunden av en specifik scen.

Lin berömde alla Amazonas vd och sa att det var som att ha ett presidentbesök att ha honom på set eftersom han hade ett mycket stort följe med sig. ”Men det spelade ingen roll eftersom han var så intresserad av det. Han var tvungen att vänta hela dagen eftersom det var en dag vi fotograferade, som tre olika scener, och det var också kredit till Jeff för … han spikade det bara varje gång, tillade han.

Chris Pine, som faktiskt agerar för en försörjning och spelar kapten James T. Kirk i filmen, tyckte att det var intensivt att vara runt “hans, som, nio livvakter och tre limousiner.” Han kan ha använt Amazon men var inte medveten om vem den här profilerade bakgrundsskådespelaren var. ”Jag hade ingen aning om vem han var. Ingen aning. Men han var uppenbarligen mycket viktig, säger Pine.

Bezos är inte den enda excentriska tekniska miljardären som gjorde en komo i en Hollywood-film. Kommer du ihåg Teslas grundare och VD Elon Musk i Iron Man 2? Han spelade själv och hade till och med några rader med Tony Stark själv.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon, Jeff Bezos och Star Trek.