American Airlines för att påskynda säkerhetsundersökningen på flygplatsen

American Airlines för att påskynda säkerhetsundersökningen på flygplatsen

tsa-låsDet är ingen hemlighet att säkerhetslinjerna på flygplatser blir längre, vilket innebär att passagerare kommer att behöva komma till flygplatsen långt i förväg om de hoppas fånga sitt flyg. Detta beror till stor del på att människor fortfarande används för att screena passagerare, vilket innebär att de ibland kan arbeta långsamt.

Men American Airlines hoppas kunna ändra det och de har meddelat att de snart kommer att börja testa ett automatiserat system som kommer att påskynda säkerhetsundersökningen på flygplatser. Hur detta fungerar är att de kommer att distribuera användningen av RFID-taggar för soptunnor, kameror som kan länka ett foto av en påse till dess röntgen, transportband och system som kan isolera riskabla påsar utan att störa flödet.

De kommer också att använda CT-skanningar för handbagage medan tidigare sådana skanningar endast användes för incheckat bagage. Detta innebär att passagerare kommer att kunna hålla sina saker i sina väskor, som bärbara datorer och vätskor, vilket sparar tid från att behöva ta bort dem och sätta tillbaka dem, vilket kommer att ge en längre kö.

Testerna kommer att genomföras i liten skala till en början och gäller endast American Airlines-nav på Chicagos O’Hare-flygplats, Dallas / Fort Worth, Los Angeles och Miami.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om American Airlines and Security.