Amerikanska flygvapnet delar ut 50 000 dollar i bonusar till drönpiloter

Amerikanska flygvapnet delar ut 50 000 dollar i bonusar till drönpiloter

drone-pilot-bonus
Nya rapporter har föreslagit att när USA: s flygvapen ökar sitt beroende av drönare för luftstöd för övervakning, måste det ta in fler dronepiloter ombord och uppenbarligen finns det brist för att det till och med i slutet av förra året tillät tillåtna ledare att flyga drönare. För att ge ett incitament till befintliga dronepiloter som kanske funderar på att åka någon annanstans, erbjuder det dem inte upp till $ 50 000 i bonus bara för att förnya sitt aktiva åtagande.

Drönpiloter får redan ytterligare 25 000 $ per år och om de nu förnyar sitt aktiva åtagande i fem år får de 10 000 $ per år i bonusar. Det är nästan $ 175 000 i totala bonusar utöver deras grundlön.

Det är för tidigt att vara säker just nu om dessa stora bonusar är tillräckliga för att få befintliga drönoperatörer att stanna, men denna gren av militären hoppas verkligen att löftet om 50 000 $ om fem år kommer att locka folk att hålla sig till drone-programmet.

Under tiden har flygvapnet redan sagt att det kommer att fördubbla antalet piloter som det producerar under verksamhetsåret 2017. Det kommer bara att tjäna sina intressen att behålla befintliga medlemmar i programmet också eftersom privata flygbolag är kända för att tjuvjakta militära piloter med extra lön, ytterligare förmåner och mer.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Drones. Källa: defenceone