Amy Schumer är den farligaste kändisen att söka efter

Image credit - Larry Busacca/Getty Images

Bildkredit - Larry Busacca / Getty Images

Bildkredit – Larry Busacca / Getty Images

Har du någonsin försökt att söka efter något på Google, bara för att sökresultaten ska returnera några ganska skuggiga klingande länkar? Japp, vi har alla varit där, och nu verkar det som om den 10: e årliga McAfee Most Dangerous Celebrities-studien, Intel Security har hittat skådespelerskan / komikern Amy Schumer som den farligaste kändis att söka efter.

Vad menar vi med det? I grund och botten är ett av sätten hackare lurar folk på att installera skadlig kod på sina datorer är att kapa sökresultaten för kändisar, i princip de skumma länkar vi pratade om. För användare som inte vet bättre kan de klicka på den länken och slutligen få skadlig kod eller ett virus installerat på sin dator.

Vid denna tidpunkt för skrivandet har Amy Schumer toppat listan med 16,11%, vilket innebär att det finns en 16,11% chans att sökresultaten kan leda användare till en webbplats med skadlig kod. På andra plats kommer Justin Bieber med 15%, Carson Daly och Will Smith som båda är 13.44%, Rihanna 13.33%, Miley Cyrus 12.67%, Chris Hardwick 12.56%, Daniel Tosh 11.56% och Selena Gomez med Ke $ ha på 11,11%.

Som vi sa, om du vet vad du gör så är chansen att du vet vilka webbplatser som låter tillräckligt skumma för att undvika, men om du vill vara säker antar vi att det alltid är att hålla din antivirusprogramvara uppdaterad med de senaste hoten. en bra idé.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om skadlig programvara och säkerhet.