Andra Ghostbusters-filmtrailern släpptes

Andra Ghostbusters-filmtrailern släpptes

Om du har bott under en sten de senaste månaderna kanske du har hört att en ny Ghostbusters-film kommer snart. Det är en omstart av kultklassikern men den här gången har den en helt kvinnlig ledning. Den första trailern för den nya Ghostbusters-filmen släpptes för några veckor sedan och om du gillade det du såg kommer du att gilla det faktum att den andra Ghostbusters-filmtrailern har släppts idag.

Den nya Ghostbusters-filmen har en helt kvinnlig huvudroll inklusive Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones och Kate McKinnon. Det här är några av de roligaste kvinnorna någonsin som pryder silverskärmen så vi är definitivt ute efter en njutning när den här filmen kommer.

Den senaste trailern ger oss en glimt av vad laget kommer att stå emot i den nya filmen. Vi får reda på att någon sätter ihop en maskin som får paranormal aktivitet att öka i New York City. Naturligtvis är Ghostbusters i fallet.

Fans av originalfilmerna är sannolikt kritiska till den nya omstarten men hittills verkar svaret vara positivt. Vi vet dock säkert hur publiken reagerar på den här filmen när den öppnar den 15 juli.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Ghostbusters.