Android Market ger oss nya sätt att upptäcka appar

Android Market web

Android Market webbenDen här veckan är en ganska stor vecka för Android – med hela Google I / O-evenemanget pågår uppdateras många aspekter om Android. En av de viktigaste Android-tjänsterna som lanserades tillsammans med Honeycomb-surfplattan tidigare i år är den webbaserade Android Market. Eftersom mängden appar som redan överträffar 200 000 milstolpen behöver användarna ett enklare sätt att hitta appar de vill ha eller behöver. Google har beslutat att införa 5 nya funktioner som hjälper den webbaserade Android Market i denna aspekt.

Nya topp-app-diagram – diagrammen har reviderats för att vara färskare och landsspecifika, så du vet vilken app som laddas ner mest i ditt land. Det finns också nya kategorier som toppnya betalda och topplistor.

Redaktörens val – de bästa apparna handplockas av personalen på Android Market själva och placeras här. Appar inkluderar men är inte begränsade till spel och produktivitet.

Topputvecklare –Utvecklare bakom de populäraste och mest anmärkningsvärda apparna på Android Market kommer att få en speciell ikon på sin Android Market-webbplats för att låta folk veta att de har uppnått en sådan status.

Bättre relaterade appar – Apprekommendationer baseras nu på vad du laddar ner för tillfället och vilka andra appar som människor har laddat ner tillsammans med samma app.

Populära appar – Appar som växer snabbt i dagliga installationer kommer att visas här, så att användare kan fånga upp den senaste trenden innan den exploderar.

Dessa funktioner är nu tillgängliga på den webbaserade Android Market och kommer att skickas till Android-enheter inom en snar framtid.

Filed in Cellphones> Web. Läs mer om Android, appar, Discovery, funktioner, Google och Update.