Angry Birds-filmens hemliga scen efter posten behöver din telefon

Angry Birds Movie Just Dethrone Captain America Over the Weekend

angry_birds_movieSom du kanske har hört är en Angry Birds-film på gång och även om det kan verka som Rovio försöker mjölka franchisen för alla dess värden, måste vi erkänna att trailern är ganska lustig och förhoppningsvis kommer filmen att vara det också. Med detta sagt, om du är ett fan av scener efter kredit, kanske du vill hålla kvar när filmen har avslutats.

Rovio har nyligen avslöjat att den kommande filmen kommer att ha en scen efter kredit, men fångsten här är att du behöver en kopia av Angry Birds Action! spel och du behöver också din telefon för att vara närvarande. Tydligen hur detta fungerar är genom en teknik som Rovio kallar “Movie Magic”. I grund och botten kommer det att spela en ohörlig digital vattenstämpel under kreditsekvensen som sedan aktiverar scenen efter kredit på filmbesökare som kör spelet på sin telefon.

Enligt Rovio, “Genom att se The Angry Birds Movie på bio under öppningshelgen och hålla fast vid krediterna, blir publikmedlemmar med spelet öppet på sin enhet behandlade med mer Movie Magic – ett helt nytt område i spelet att utforska och en ytterligare exklusivt filmklipp som inte kan ses någon annanstans än inom Angry Birds Action! ”

Det låter mycket som att Rovio försöker skapa intresse för spelet igen genom att låta spelare ladda ner det (om de inte redan har gjort) bara för att titta på den här scenen, men hur som helst låter det som en intressant användning av teknik så kanske det kanske vara värt att kolla in. Angry Birds-filmen har fästs den 13 maj och spelet kan laddas ner från iTunes App Store eller Google Play beroende på din plattform.

Sparad i Mobiltelefoner> Spel> Allmänt. Läs mer om Angry Birds, Apps, Movies och Rovio.