Annons: tech Dag 2 och 3 Fotogalleri

Annons: tech Dag 2 och 3 Fotogalleri

Annons: tech Dag 2 och 3 Fotogalleri

[ad:tech] annons: tech San Francisco slutade idag och jag stängde den med Kevin Roses grundton (kolla in den på live.ubergizmo.com). En återkommande fråga handlade om reklamens framtid och hur teknik kommer att stödja innovation i branschen. Kevin Rose är övertygad om att reklam kommer att bli mycket interaktiv och kommer att engagera publiken kring ett innehåll, det är vad Federated Media marknadsför, de kallar det “konversationsmarknadsföring”, och Digg är en del av FM-utgivarnätverket (så är Ubergizmo också) .

Ett intressant försök att göra reklam mer engagerande och interaktiv är Intelevision, som lanserades under Steve Haydens grundton (vice ordförande, Ogilvy Worldwide, foto). Baserat på det faktum att 70% av ungdomarna surfar på nätet medan de tittar på TV, erbjuder Intelevision.com ett TV-program för upptäckt av TV-program som gör det möjligt för tittare att titta på TV och bläddra bland relaterad information på sin bärbara dator samtidigt som de erbjuder innovativa annonser som möjligheten att beställa pizza eller övervaka till exempel bollhastigheten under USA-öppet (kolla galleriet).

Carol Kruse, VP Global Interactive Marketing, Coca Cola Company, som tilldelades en livstidspristagning på utställningen, uppgav att när det gäller att bygga upp varumärkesmedvetenhet, “jämför ingenting TV”, eftersom människor fortfarande tittar på TV. När du har budgeten för Coca Cola är det lätt att göra det.

När jag frågade de människor jag känner från teknikindustrin i Silicon Valley om vad de tyckte om showen var det vanligaste svaret: ”det finns inget riktigt nytt” … kanske är reklambranschen upptagen med att överleva just nu.

Kontrollera annonsen: tekniska videor här. podcats av sessionerna på några veckor där: http://www.ad-tech.com/podcasts/index.aspx

Bilder, högtalarnamn:

1) Rädsla, kärlek och reklam med Steve Hayden

Steve Hayden, vice ordförande, Ogilvy Worldwide Övriga deltagares namn, uppdatering kommer snart.

2) Industriens tillstånd (presenterat av IAB)

MODERATOR:

Randall Rothenberg, VD och koncernchef, IAB

PANELISTER:

Rishad Tobaccowala, VD, Denuo Carol Kruse, VP, Global Interactive Marketing, Coca-Cola Company Neil Ashe, VD, CBS Interactive Jeff Berman, VD Försäljning och Marketing, MySpace

3) Wired.com-intervjun med Kevin Rose – staten DIGG och konsumentgenererade medier

INTERVJUARE: Evan Hansen, chefredaktör, Wired.com

NYCKELTALARE: Kevin Rose, grundare och chefsarkitekt, Digg

Arkiverad i topphistorier> Webb ..