AnonPlus blir besviken igen, den här gången av syriska hackare

AnonPlus blir besviken igen, den här gången av syriska hackare

För ett par dagar sedan fortsatte hackningskollektivet Anonymous och besegrade det syriska försvarsministeriets webbplats och lämnade ett meddelande som stödde invånarna i Syrien som var demokratiska. Jag antar att arresteringen av LulzSecs påstådda ledare, Topiary, inte lurade Anonym när de gick som vanligt.

Vi antar att en grupp syriska hackare bestämde sig för att inte ta denna avskedande av sitt lands försvarsdepartementets webbplats liggande och har svarat in natura genom att hacka in på Anonymous sociala nätverkswebbplats, AnonPlus och lämna ett meddelande som lyder som följer:

”Som svar på din hacking till webbplatsen för det syriska försvarsministeriet har det syriska folket beslutat att rena Internet från vårt [sic.] patetisk webbplats.

”Din webbplats har hackats, och han vi lämnar dig dessa bilder som visar omfattningen av terrorism begått av Muslim Bortherhood Organization, vars medlemmar har dödat syriska medborgare – civila och militära.

”Du försvarar dessa terrorister [sic.] organisation och detta är vårt svar .. här är bilder av de syriska arméns martyrer, ”

Detta skulle vara andra gången AnonPlus webbplats har hackats in vilket gör det ganska ironiskt. Det visar sig dock att vissa ifrågasätter legitimiteten för AnonPlus, och enligt en Tweet av Sabu, ”Visas att människor hade rätt: anonplus.com var en trolldomän. Tillhör “fro” aka “cnaperth” aka “Adam Bennett” från Perth, Aussie. ” Om hur sant det är, antar jag att vi aldrig kommer att veta säkert, men om AnonPlus verkligen inte har några anknytningar till Anonymous, ser det ut som de syriska hackarna kanske har hackat fel webbplats.

Filed in Web. Läs mer om Anonym, Hacking och Lulzsec.