Anonym att starta sin egen webbplats för sociala nätverk, AnonPlus

Anonym att starta sin egen webbplats för sociala nätverk, AnonPlus

Vad gör du när du blir utestängd eller sparkad ut från Google+? Du skapar naturligtvis din egen webbplats för sociala nätverk! Det är åtminstone vad hackargruppen, Anonym, har beslutat att göra när de startades från Google+ för att bryta mot några av reglerna för Googles nya sociala nätverkswebbplats. Gruppen hade tydligen brutit mot communitynormer, vilket inte bara resulterade i att Google tog bort gruppens Google+-konto utan också deras Gmail.

Citera ordligt från anonym:

”Vi har alla hört berättelserna om aktivister som förbjuds från FaceBook, Twitter, YouTube och regeringar som blockerar sina människor från dessa webbplatser också genom organiserade blackouts. Den dagen har upphört. Inte bara organiserade ett fåtal personer en Operation ageist Google+, men vi har börjat bygga vårt eget sociala nätverk. ”

Förvänta dig inte att detta är en annan Facebook eller MySpace. Istället har Anonym beskrivit sitt mål för deras nya sociala nätverkswebbplats “Där det inte finns någon rädsla … för censur … för blackout … eller för att hålla tillbaka” och där i princip vem som helst kan gå med, hackare eller inte.

Naturligtvis tar sociala nätverkswebbplatser tid att bygga så förvänta dig inte att AnonPlus kommer att lanseras när som helst, även om det vore nyfiken att se vem som kommer att registrera sig för det och vilken typ av funktioner de kommer att ha. Skulle du vara intresserad av att registrera dig för AnonPlus om du kunde?

Filed in Web. Läs mer om anonym, Facebook, Google, hacking och sociala nätverk.