Anonyma läcker ut detaljer om 7000 brottsbekämpande tjänstemän

Antisec

AntisecAnonym har meddelat att man lyckats hacka över 70 amerikanska brottsbekämpningswebbplatser och stjäla 10 GB data. Det lovade en läcka och den första släpptes igår – över 7000 brottsbekämpande personers privata information inklusive deras personnummer, e-postkonton, lösenord, telefonnummer och hemadresser. Tyvärr (eller lyckligtvis, beroende på var man står) är länken nere vid denna tid så vi har inte kunnat verifiera inlägget, men att döma av en skärmdump som tagits ser det legitimt ut.

Detta är enligt uppgift ett exempel på den läckta informationen. Vi har suddat ut informationen i respekt för offrens integritet

Och dessa detaljer för verkställande officer är bara början. Tydligen stal de också e-postmeddelanden, en lista med snitches som gjorde “anonyma” brottstips till polisen och hundratals interna polisakademis utbildningsfiler. Anonym har inte sagt när man planerar att släppa dessa flugor, men hackarkollektivet har krävt att åklagare omedelbart ska upphäva alla anklagelser och utredningar mot alla anonyma anklagade. Prata om en hög order. Jag undrar hur myndigheterna kommer att reagera på detta.

Filed in Web. Läs mer om anonym, detaljer, hacking, internet, läckage och säkerhet.