ANZA Technology Network – Årligt toppmöte i Silicon Valley

ANZA Technology Network - Årligt toppmöte i Silicon Valley

ANZA Technology Network - Årligt toppmöte i Silicon Valley

Om en timme kommer jag (Eliane) att vara domare för det årliga Silicon Valley-toppmötet anordnat av ANZA Technology Network som hölls i Plug and Play Center i Sunnyvale, Kalifornien (6-7 oktober). De två andra domarna är det John Dyson från Starfish Ventures och Simon Anderson, CMO för Pictage.com. De innovativa australiensiska teknikföretagen som presenterar vid konferensen är en del av ett 2-månadersprogram (Gateway to the US) som ägnar sig åt att utforska amerikanska marknadsutvidgningsmöjligheter, med början i Silicon Valley.

Biljetter kostar $ 55 och kan köpas på denna länk: http://www.anzatechnet.com/conference2009/reg/reg1_summit.jsp

De australiensiska företagen inkluderar:

Earth Utility, ett hållbart verktygsföretag som gör hållbarhet enkelt och prisvärt. iPOWOW !, en integrerad plattform och verktyg för onlinevideo, som samlar attityd och åsikter från vilken video som helst i realtid och möjliggör sofistikerad rapportering av svar. myCaRMS, företagsprogramvara som tillgodoser de dubbla kraven på regelefterlevnad och riskbedömning för finansinstitut. Myownpad, sociala nätverk och socialt spel integrering i en unik virtuell världsplattform som ger en uppslukande, interaktiv och social 3D-upplevelse. Software Shortlist, en egen metod för att hjälpa företag att identifiera programvara som är mest lämplig för deras verksamhet. Spinergy, förnybar “ren” energiproduktionsteknik som ger in situ kraft för att driva instrument- och telemetriutrustning. Dessa tekniker är billigare, säkrare, lättare att installera och mer pålitliga och robusta när de är i drift. Tradeslot, kombinationsoptimeringsteknik och auktionsteknik som skapar transparenta och effektiva primära marknader för knappa resurser som kol, timmer, spannmål, järnmalm, vatten och mer.

Dessutom har ANZA i år bjudit in en liten grupp australiska företag som redan gör affärer i Silicon Valley för att visa upp tillsammans med Gateway-företagen. Tre av de australiensiskt grundade företagen som nu gör affärer i Bay Area är Aruspex, 5th Finger och Embedster.

Årets Gateway till de amerikanska företagen deltar i ”Building Entrepreneurial Companies”, en workshop vid Stanford University med Stanford Wattis professor i management, George Foster. De kommer också att delta i en serie affärsforum på onsdagen den 7 oktober i Plug and Play Tech Center från 9 till 17:30. Affärsforumet är öppet för internationella nystartade företag som söker värdefull information om amerikanska marknadsinträdesstrategier och inkluderar sessioner om finansieringsmöjligheter, juridiska och skattekrav, marknadsföring och VD-ledning. Biljetter kostar $ 55 och kan köpas på denna länk: http://www.anzatechnet.com/conference2009/reg/reg1_summit.jsp

Arkiverat i tillkännagivanden> Händelser> Topphistorier> Web ..