appFlash förvandlar HTML5-appar till inbyggda iOS-appar

appFlash

appFlashKom ihåg Google Swiffy; onlineverktyget som konverterar Flash-filer till HTML5? Tja, folket på appMobi har beslutat att ta saker ett steg längre – genom att ge dig möjligheten att konvertera dessa HTML5 till inbyggda iOS-appar. Kallas appFlash, det riktar sig till utvecklare som letar efter ett enkelt sätt att överföra sina Flash-appar till iOS, appMobi uppskattas för att göra jobbet.

Alla användare måste göra är att konvertera sina Flash-appar till HTML5 med Google Swiffy. Användare kan sedan visa och röra upp den konverterade appen med appMobi XDK-programvaran. De kan till och med förhandsgranska hur appen kommer att se ut eller fungerar på sin iOS-enhet. När de väl är nöjda har de möjlighet att exportera den som en inbyggd iOS-app som är redo för Apple App Store med appMobis molnbaserade byggsystem. Det är så enkelt.

appFlash finns gratis på appMobi-webbplatsen – om du har en lämplig app för konvertering, varför inte ge det ett skott? Vem vet, om allt går bra kan det spara timmar av hårt arbete. Låt oss veta hur det går för dig.

Arkiverad i Apple> Webb. Läs mer om Flash, Html5 och iOS.