Apple rabatterar LG Ultrafine-skärmar och USB-C-donglar med upp till 25%

Ny 8K-skärm ryktad för Apples nya Mac Pro

LG-ultrafina skärmarTillsammans med tillkännagivandet av nya MacBook Pro presenterade Apple också sina nya fristående skärmar i form av LG Ultrafine-skärmar. Tyvärr, precis som MacBook Pros, är LG Ultrafine-bildskärmar inte billiga och de kostar från $ 700 för 21,5-tums 4K-modellen.

Lägg till det i klagomålen att nya MacBook Pros är för dyra, och du har fått dig en arg pöbel på dina händer, men den goda nyheten är att Apple har beslutat att blidka mobben med ett mycket sällsynt rabatterbjudande. Företaget har beslutat att slå 25% rabatt på LG Ultrafine-skärmarna, vilket gör 27-tums 5K-skärmen till en pris av 974 $, en nedskärning på 325 $ från det ursprungliga priset på 1 299,95 $.

4K-versionen har också diskonterats och istället för att prissättas till $ 700, har $ 175 slås av, vilket gör det till något mer överkomligt $ 524. Det verkar också som om Apple har gjort liknande prissänkningar till sina donglar och tillbehör, som USB-C-adaptrar som enligt dem hjälper till att göra övergången från USB-A till USB-C enklare.

Nu är detta ett mycket sällsynt drag av Apple eftersom de sällan meddelar rabatter, än mindre sådana stora rabatter. Tyvärr är det inte en permanent prissänkning eftersom den bara kommer att pågå fram till slutet av året, så det betyder att om du vill gå in på det vill du göra det innan året är ute. För mer information eller för att få tag på rabatterade tillbehör och kringutrustning, gå vidare till Apples webbplats.

Arkiverad i Apple> Prylar> Allmänt. Läs mer om LG.