Apples nya TV-program kostar 15 miljoner dollar per avsnitt

Hur du ansluter din bärbara dator till en TV

Apple investerar i massor av originalinnehåll för sin Apple TV + -tjänst. En av showerna som företaget investerar i är en show som heter “See”, men det som är intressant med showen är hur mycket Apple är villig att betala per avsnitt. Enligt en rapport från The Wall Street Journal sägs det att Apple spenderar så mycket som 15 miljoner dollar per avsnitt.

Det är en enorm budget när man tänker på att slutresultatet blir en budget som konkurrerar med vissa filmproduktioner i Hollywood. Det visar också hur mycket Apple är villiga att betala för att få tag på originalinnehåll av hög kvalitet. Med tanke på att Apple inte riktigt har ett rekord för att skapa originalt videoinnehåll är det ganska mycket att investera direkt utanför porten.

För de som inte känner till är See en show baserad på en post-apokalyptisk värld där jorden förstördes av ett virus och lämnade några miljoner människor. Men alla överlevande är nu blinda. Serien kommer att spela skådespelaren Aquaman och Game of Thrones, Jason Momoa. Baserat på de glimtar vi har sett av showen ser det ganska episkt ut, men om det kommer att bli bra återstår att se.

Det finns inget ord om när Apple TV + kommer att lanseras, även om företaget gav en vag tidslinje som var för hösten 2019.

Sparad i Apple> Allmänt. Läs mer om Apple TV och underhållning. Källa: wsj