Argentinsk fotbollsklubb erbjuder fans dermala implantat

Argentinsk fotbollsklubb erbjuder fans dermala implantat

tigre clubMedan fotboll (eller fotboll som den är känd i USA) inte är så stor i USA, finns det delar av världen där människor älskar spelet så mycket att de dyker upp för varje match, målar ansikten, gråter när deras favoritlaget tappar och sjunger klubblåtar när deras lag vinner. I grund och botten finns det delar av världen där fotboll har en enorm och galen fanbas.

Men vi måste fråga, hur galen fotboll måste du vara för att få hudimplantat under huden? Varför skulle vi fråga det? Enligt en rapport från Associated Press verkar det som om Tigre-klubben i Argentina erbjuder sina fans chansen att få hudimplantat som ett sätt att ge dem snabbare tillgång till sina spel vid turnstilesna.

Först och främst varför skulle någon gå så långt för en sport? Sedan finns det också frågan om integritet, vem ska stoppa klubben från att spåra dina rörelser, eller en hackare som kan spåra dina rörelser via chipet? Enligt Tigres officiella Ezequiel Rosino hävdar han att det inte finns något invasivt med det och det kommer bara att innehålla grundläggande information om fläkten.

Då måste vi också undra över hälsoproblem och hur säkert skulle det vara? Hittills verkar det vara en idé i experimentfasen, eftersom det argentinska fotbollsförbundet fortfarande behöver ge klubben klarsignal för att fortsätta, i avvaktan på godkännande från hälso- och säkerhetsmyndigheter, men vad tycker ni?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om sport och bärbar teknik.