Assassin’s Creed Movie kommer att bryta videospelfilmens stereotyper

Assassin's Creed-film kommer att bli en 'milstolpe' för anpassningar

lönnmördarens_filmBaserat på reaktionerna från den officiella Assassin’s Creed-filmtrailern verkar det som om många är nöjda med vad de ser från trailern. Självklart kan trailers bedra, men för det mesta ser det inte särskilt litet ut / ostlikt och om du inte visste bättre skulle du förmodligen tro att det bara var en vanlig action / äventyrsfilm.

Det verkar dock som att Ubisoft är otroligt säker på filmen och enligt Azaizi Aymar, chef för innehåll för Assassin’s Creed på Ubisoft, har han tagit till Twitter (via PlayStation Lifestyle) för att skryta om hur bra filmen är och hur den kommer att bli den första videospelfilmen som inte suger.

Som svar på en fråga som lyder: “Kan vi alla vara överens om att filmer baserade på videor har och aldrig kommer att fungera.” Aymar svarade och sa: ”Nej, vi kan inte. Det finns alltid en första, som serietidningsanpassning. Assassin’s Creed blir den där, markera mina ord vän! 😉 ” Ubisofts VD Yves Guillemot hade tidigare uttryckt liknande känslor, vilket vi antar att vara rättvis inte borde vara förvånande. Om det de försöker göra är att trumma upp hype för filmen, måste vi säga att de gör ett ganska bra jobb.

Men det har också rapporterats att filmen var tillräckligt bra, trots att den inte hade sänts till allmänheten, hade en uppföljare redan blivit grönbelyst. I alla fall antar vi att vi kommer att ta reda på det själv den 21 december 2016.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om Assassin’s Creed, Movies och Ubisoft.