AT & T-dataplanpriserna ökade

AT & Ts 5G går live i 10 marknader

att-tecken
AT&T skakar upp sina trådlösa planer idag. De nya planerna erbjuder lite mer data men de är också högre än sina föregångare. AT & T: s tillkännagivande följer ett liknande drag från Verizon förra månaden, men landets näst största operatör säger att dessa planer ger kunderna ett bättre pris per megabyte data.

AT & T: s billigaste dataplan kostar nu $ 30 medan den tidigare var $ 20. För det här priset får abonnenterna 1 GB data medan den gamla planen endast tillhandahöll 300 MB.

Transportören frågar $ 40 för en 3 GB-plan, $ 60 för 6 GB, $ 80 för 10 GB och $ 90 för 16 GB medan 25 GB och 30 GB-planerna faktiskt har blivit lite billigare. Dessa planer inkluderar också överföringsdata, obegränsat samtal och text i landet, obegränsad textning till 120+ länder och mer.

Precis som Verizon har AT&T beslutat att avskaffa överskottsavgifter för abonnenter som får sina nya dataplaner. De behöver inte längre oroa sig för att få en räkningschock efter att de har konsumerat all datatilldelning på respektive plan.

T-Mobile har länge uppmanat både Verizon och T-Mobile att avstå från överskottsavgifter och medan landets största transportföretag har fastnat på det länge har de äntligen beslutat att det är ett steg de måste ta för att förbli konkurrenskraftiga i denna marknad.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om AT&T, T-Mobile och Verizon. Källa: cnet